Înscrierea în învățământul primar

 

Arondare Localitatea Mihai Viteazu
 • Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul”
 • Număr de clase: 1 (22 de elevi), în cadrul Grădiniței cu Program Normal Mihai Viteazu și Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul”
 • Program Școală după școală: Nu
 • Adresa: Strada Principală, Nr. 40, localitatea Mihai Viteazu, Județul Constanța
 • Telefon: 0799945711
 • Înscrierea elevilor se realizează la sediul Liceului, Strada Principală Nr. 40, Mihai Viteazu, conform Calendarului de înscriere și prin poștă electronică la adresa secretariat@lthmv.ro, în intervalul orar 8:00-18:00 (luni-joi), respectiv 8:00 – 17:00 (vineri).

Arondare Localitatea Sinoie
 • Școala Gimnazială Nr. 1 Sinoe
 • Număr de clase: 1 (22 de elevi), în cadrul Grădiniței cu Program Normal Sinoie și Școlii Gimnaziale Nr. 1 Sinoie
 • Program Școală după școală: Nu
 • Adresa: Strada Năvodari, Nr. 87, localitatea Sinoie, Județul Constanța
 • Telefon: 0799945711
 • Înscrierea elevilor se realizează la sediul Liceului, Strada Principală Nr. 40, Mihai Viteazu conform Calendarului de înscriere și prin poștă electronică la adresa secretariat@lthmv.ro, în intervalul orar 8:00-18:00 (luni-joi), respectiv 8:00 – 17:00 (vineri).

Important

Metodologia de înscriere și Calendarul înscrierii în învățământul primar pentru Anul școlar 2022-2023

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în procesul de înscriere a copiilor în învățământul primar

Înscrierea în învățământul primar se face în baza metodologiei specifice, aprobată de Ministerul Educației.
Astfel copiii, care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2022, inclusiv, trebuie să fie înscriși în clasa pregătitoare, în conformitate cu prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011.
Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2022, inclusiv, pot fi înscriși dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.

Atenție! Completarea cererii de înscriere nu garantează înscrierea copilului dumneavoastră în unitatea de învățământ și nu elimină obligativitatea de a vă prezenta la unitatea de învățământ unde doriți înscrierea cu dosarul complet al copilului, în vederea validării acesteia. Acest formular vă permite doar să vă prezentați la secretariatul școlii cu datele copilului precompletate, scurtând timpul de așteptare al tuturor.

Proceduri privind înscrierea în învățământul primar an școlar 2022-2023

Procedura soluționare Cazuri speciale

Procedura Repartizare Elevi Clasa Pregătitoare 2022-2023

Cererea de înscriere online
Cererea de înscriere online va fi disponibilă pe site-ul www.edu.ro (disponibilă odată cu începerea înscrierii), precum și pe https://inscriere.edu.ro). Cererea de înscriere online este doar o facilitate de pre-completare a cererii-tip de înscriere de către solicitanți și nu va elimina obligativitatea prezentării solicitantului la unitatea școlară dorită, cu dosarul de înscriere, în vederea validării cererii-tip de înscriere.
Număr TelVerde gratuit: 0800816241

Număr TelVerde gratuit.